Připravujeme pro Vás znovuotevření poradny. Chcete-li se zapojit do odpovědí a zviditelnit se, kontaktujte nás zde.

Odpovědi v poradně budou označeny profilem a kontaktem na odpovídajícího. Na profilu bude přehledně uvedeno zaměření, specializace, pozitivní reference z poradny, kontaktní údaje atd. Profil bude možné upravovat a později z něj bude možné vytvořit profesní web.

Bude jen na Vás do kolika odpovědí v poradně se zapojíte. Vytvoření profilu Vás k ničemu nezavazuje. Hledáme primárne specialisty v oborech: Nutriční specialista, Fitness trenér, Lékař, Psycholog, Psychiatr, Kosmetička.

Lichořeřišnice

Je to snad léčivka na nachlazení. Ví někdo kde se dá koupit, jak a kde ji pěstovat a jak a na co se používá. Díky za odpovědi.

Odpovědi na otázku

semena se dají koupit i v semenech v jakémkoliv marketu
měli by jste sehnat v každé lékarně
Bežne k dostani v lekarne
ano pomáha to je veľmi dobrá da sa zohnať na internete, v lekárňach ju nemusia mať,je to silne prírodné antibiotikum,ktoré pomáha proti salmonele,močových cestach,obličkách ale aj pri problémoch s nedostatkom vlasov.
Ano, v lékárně se zeptejte, někde se dá i objednat.
lze ji koupit v lékárně, je dobrá na močové cesty
Lichořeřišnice větší, rychle rostoucí vzpřímená letnička nebo plazivá květina. Některé kultivary jsou vhodné do truhlíku jiné přímo na pozemek, kde mohou sloužit jako rostlina k prorůstání plotů. Pěstování lichořeřišnice: Vyhovuje jí slunné stanoviště s chudou půdou. Rostliny si můžeme předpěstovat (březen - duben) nebo osivo vysévat přímo na pozemek (duben - květen). Rostlina netrpí chorobami a dokonce ohnání různé parazity jako mšice atd. Využití najde lichořeřišnice v kuchyni i jako léčivá rostlina. Květy a čerstvé listy můžeme použít jako netradiční ozdobení do salátů. Účinky: vhodná při léčení zánětů ledvin a dýchacích cest (čaj) nebo při padání vlasů (tinkůra)
Má antibiotické účinky, výborná jako prevence před nemocí z nachlazení. K dostání běžně v lekarnách jako roztok.
Léčivé jsou listy, květy, kořeny a semena. Použít se dá do salátů, pomazánek nebo polévek. Nemá žádné nežádoucí účinky, takže ji mohou požívat jak děti, tak i těhotné a kojící.
Koupíte v lékárně i na internetu.
ma antibioticke účinky při onemocnění močových cest . v lekarni poradia..
Dá se koupit i jako kapky. Je dobrá třeba při padání vlasů.
Účinné látky v lichořeřišnici jsou nejlépe rozpustné v alkoholu.Antibiotikum močových a dýchacích cest.Při chronických a akutních zánětech močového měchýře. Zadejte si Tropaeolum majus - lichořeřišnice větší a dozvíte se hodně.
semínka se dají běžně koupit, na zahrádce vypadá krásně, jsou i plnokvěté nebo menší vzrúst třeba do květináčů, na zahradě se i vysemení,listy i květy jsou vynikající do salátů, listy třeba na chleba s máslem, do sendvičů , listy mají ostřejší chuť
Antibiotické účinky a je dobrá na močové cesty.
Zadejte si to do vyhledávače a najde se vám spoustu infa ;)
Lichořeřišnice je silné přírodní antibiotikum koupite jej i v zdravé vyžive . Doporučuji již leta mám s ním dobré skušenosti. Nemusela jsem uživat vůbec syntetické antibiotické preparáty . Musí se ale začit uživat hned když se citi priznaky nemoci .
Lichořeřišnice je silné přírodní antibiotikum Jak ve své literatuře uvádí známý český bylinář Pavel Váňa, lichořeřišnice působí proti všem ze 46 kmenů bakterií Staphylococcus pyogenes aureus, které jsou častými původci zánětlivých onemocnění močových cest a ledvin. Někteří léčitelé a lékaři zaznamenali úspěchy použití lichořeřišnice i v boji s těžko vyléčitelným zlatým stafylokokem, který často odolává i jiným silným antibiotikům a ohrožuje zdraví nakažených i po mnoho let. Tato bylina však ničí nejen stafylokoky, působí i například proti salmonele nebo streptokokům. Její užívání nás může v mnoha případech ušetřit syntetických antibiotických preparátů, nebo významně podpořit a zkrátit léčbu nemoci. Lichořeřišnici je vhodné aplikovat jak při výše zmíněných zánětech močových cest a ledvin, tak i například při zánětech dýchacích cest. Jejím včasným užíváním můžeme infekční nákazu zlikvidovat nebo omezit už v jejím začátku. Působí i jako prevence nebo je skvělá pro doléčení proběhlých zánětů s hrozbou recidivy.
má antibiotické účinky při onemocnění močových cest a můžete ji koupit v lékárně
koupíte v zelených lékárnách i přes internet, pěstovat lze i doma, je nenáročná a je to bylinka s aseptickými účinky (ledviny, močové cesty apod)
Její léčivé účinky jsou pozoruhodné, působí proti salmonele, pomáhá při onemocnění močových cest a ledvin, i při zánětech dýchacích cest, proti padání vlasů ..je to plazivá jednoletá rostlina s oranžovými až červenými květy ..
JE DOBRÁ NA MOČOVÉ CESTY
Je to silné přírodní antibiotikum. Kdysi jsem jí pěstovala ze semínka,je velice nenáročná. Krásně se pne