Připravujeme pro Vás znovuotevření poradny. Chcete-li se zapojit do odpovědí a zviditelnit se, kontaktujte nás zde.

Odpovědi v poradně budou označeny profilem a kontaktem na odpovídajícího. Na profilu bude přehledně uvedeno zaměření, specializace, pozitivní reference z poradny, kontaktní údaje atd. Profil bude možné upravovat a později z něj bude možné vytvořit profesní web.

Bude jen na Vás do kolika odpovědí v poradně se zapojíte. Vytvoření profilu Vás k ničemu nezavazuje. Hledáme primárne specialisty v oborech: Nutriční specialista, Fitness trenér, Lékař, Psycholog, Psychiatr, Kosmetička.

Medunkový čaj pro kojence

Můj dotaz je,zda může být meduňkový čaj pro 10měsíčního kojence nějak návykový( dávám mu přímo dětský čaj na dobrou noc obměnuji jen dodavetele) ? Dávám ho malýmu vždy před spaním už delší dobu tak 2měsíce, spaní se po něm velice zlepšilo,ale nevím, abych z něj pak neudělala nějakého závisláka a on pak jinak než po meduňce neusnul. Máte někdo zkušenosti? Děkuji moc Šárka

Odpovědi na otázku

Dobrý den, slabý odvar meduňky by ani pro děti neměl být návykový. Určitě nebude na škodu pokud zkusíte občas i nějaké dětské čajové směsi na spaní. Ty většinou taky obsahují meduňku, ale vzhledem k tomu, že je součástí směsi, tak v menším množství. Ale rozhodně se nemusíte meduňky obávat.